arrow_drop_up arrow_drop_down

Begin je dag goed

Laat je inspireren, iedere dag opnieuw!

Elke dag van de week

Begin elke dag van de week geïnspireerd!

Fijn en makkelijk

Je hoeft niets te doen. Alleen uit te kijken naar de mail van de dag.

Nooit hetzelfde

Je hebt het verdiend. Je werkt hard. Wie let er op jou?

Hoe inspirerende quotes mij hielpen

Grenzen overgaan. Niet gezien worden. Altijd maar meer, extra werk in je vrije tijd. Totaal niet aan jezelf toekomen. We vinden het normaal dat leerkrachten altijd klaar staan voor ouders, voor leerlingen en doen wat van ze gevraagd wordt. Maar wat willen ze nu zelf? Wie kijkt er om naar  hen?  

Daarom hebben we speciaal voor leerkrachten dagelijkse inspiratie e-mails bedacht. In een periode dat ik zelf minder lekker in mijn vel zat, vond ik het heerlijk om elke dag een inspirerende quote, een inzicht of motiverende tekst te lezen. Vaak dacht ik bij mezelf:  "Het zou fijn zijn om dit dagelijks te ontvangen per e-mail." Al die tijd naar het zoeken van de inzichten kostte mij energie. Energie die ik toen niet veel had. Ik heb er veel aan gehad. Ik hoop jij ook. 

Continue overprikkeld zijn. Overleven in plaats van leven. Inspirerende uitspraken waren een van de dingen die mij hebben geholpen de dag gemotiveerd te beginnen.  
Esmée

Gun jij het jezelf om elke dag te starten met een zetje in de rug? Met wat extra inspiratie?

Leuk om te ontvangen. Ik probeerde ook echt elke gedachte achter de quote, gedicht of motiverende tekst die dag toe te passen. Soms waren de inzichten bekend maar het toepassen daarvan daar ging ik voor. Gelukkig is me dat aardig gelukt.


Zelf kom ik uit een echt onderwijzersfamilie. Vader, moeder, tantes zelfs mijn oma zaten in het onderwijs. Nu is er veel veranderd door de jaren heen. Een ding hadden ze allemaal gemeen: hun tomeloze inzet voor de leerlingen. Hoe mooi zou het zijn als je elke dag gemotiveerd wordt? Uitgedaagd wordt eigenlijk, om met dat zetje in de rug de dag goed te beginnen? 

Dagmar

Een fijne juf of meester voor de klas. Die zich lekker voelt. Goed in zijn of haar vel zit. Die jouw kind daarom echt ziet. Daar tijd voor maakt. Daar heeft je kind direct profijt van.


Eigenlijk merk ik dat nu pas. Sinds ik zelf moeder ben van een zoon die op de basisschool zit. Er komt iedere dag een heleboel bij kijken. Maar wat kun je een werk verzetten als je een enthousiast team hebt. Ik zie het bij mijn eigen kind. Nog even een knuffel of een high five bij de deur van de juf. Dat blijft je bij.

Daarom is het zo belangrijk dat we investeren in leerkrachten. Dat we ze ondersteunen een goede balans te vinden tussen werk en privé. Dat wij, ouders, hen helpen het zo leuk mogelijk te maken op school.  Zodat ze het langer met plezier volhouden. En onze kinderen later terugkijken op een hele fijne basisschooltijd. 

Ingrid

Ontdek hoe ook jij energieker en zelfbewuster de dag begint. Makkelijk en Snel.…... Ervaar het zelf. Start nu!

Maand

Inspirerend elke dag weer!

€ 7,-
30 dagen lang

Kwartaal

Inspirerend elke dag weer!

€ 17,-
90 dagen lang

Jaar

Inspirerend elke dag weer!

€ 47,-
365 dagen lang
Cookies